Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g curgete cortada longitudinalmente em fatias (0,5 cm de espessura aprox.)
- Sal q.b.
- 60 g queijo mozarela fresco light
- 3 talos de salsa, só as folhas
- 70 g cenoura cortada em pedaços
- 60 g cebola cortada ao meio
- 125 g carne de vaca picada
- 5 g azeite
- 400 g tomate em pedaços
- ½ c. chá de manjericão seco
- ½ c. chá de orégãos
- 20 g concentrado de tomate
- ¼ c. chá de pimenta-de-caiena em pó
-
2
c. chá de goma de alfarroba
of 2 c. chá de goma de guar - 200 g requeijão light
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1512 kJ / 378 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Miniquiches de legumes a vapor
40min
Cuscuz de brócolos com caril de frango
45min
Massa com curgete e espargos verdes
45min
Noodles de legumes com molho de atum
35 Min
Salada de arroz com salmão e pak choi
50min
Pescada com crosta de legumes e puré de couve-flor
40min
Beringela recheada com atum
1h
Muffins de peru e ovo
1h
Puré de legumes com alecrim
45min
Bacalhau espiritual da Sena
1h 35 min
Frango com arroz selvagem e salada de pepino e tomate
35 Min
Salmão no forno com tomate seco
30min