Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g queijo da Ilha em pedaços
- 1500 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 fio de azeite
-
300
g massa tipo fusilli
of 300 g massa tipo penne - 150 g cebola
- 1 dente de alho
- 25 g aipo
- 500 g tomate maduro
- 30 g azeite
- 400 g beringela cortada em cubos
- 30 g vinho branco
- 100 g polpa de tomate
- 1 c. chá de açúcar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1290.5 kJ / 308.4 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 49.1 g
- Vetten
- 8.1 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 755.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pataniscas de legumes e fiambre com arroz de feijão
50 min
Beringelas recheadas com cuscuz de legumes
30min
Bolonhesa de frutos secos
35 min
Massa com molho de amendoim vegan
30min
Cogumelos Portobello recheados
45min
Fritata com chouriço
40 min
Arroz de ervilhas com salsichas
30min
Arroz de vegetais e kimchi com ovo estrelado
50 min
Salada de lentilhas e pimentos assados
20 min
Penne com curgete e molho de feijão
35 min
Salada de beringela e pimento com cuscuz
35 min
Omelete de espinafres e presunto
30min