Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g de pasas sin semillas
- 100 g de brandy
- 500 g de lomos de bacalao desalado con piel (en trozos)
- 400 g de caldo de pescado
- 100 g de cebolla en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de nata para cocinar
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 810 kJ / 194 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 12.5 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Albóndigas en salsa de almendras
50min
Bacalao Club Ranero
1h
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Berenjenas rellenas de bacalao
1h
Bacalao al estilo de Soutelo
25min
Bacalao con salsa de almendras
35min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1h
Bacalao con salsa de piñones
1h 50 min.
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Bacalao en salsa verde
30min
Bacalao dorado
25min