Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g de l'eau
- 300 g d'asperges vertes
- du beurre, pour graisser
- 20 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- ½ échalote
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 oeuf
- 15 g de maïzena
- 1 pincée de noix de muscade moulue
- 8 filets de sole, frais
Citronette
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 50 g de jus de citron, fraîchement pressé et filtré
- 1 pincée de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1360 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 31.8 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 19.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Goulash de boeuf et boulettes de pain
1h 30min
Sole au beurre de grenade et purée de panais à l'anis
Nessuna valutazione
Magret de canard aux fruits de la passion, purée de betterave
45 min
Terrine d'asperges et de langoustines
10 godz.
Casserole d'asperges
1h 30min
Sauce hollandaise
25min
Sauce béarnaise
15min
Truite à la sauce hollandaise
50min
Epinards et oeufs en cocotte
40 min
Mousse au chocolat glacée
Nessuna valutazione
Menu: Crème de laitue, bar et pommes de terre en sauce au cresson
30 min
Filets de saumon au sarrasin et aux asperges
40 min