Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de lomo de bacalao fresco sin piel ni espinas
- 4 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 70 g de zumo de limón
- 80 g de zumo de lima
- 20 g de cebolla roja
- 1 - 2 dientes de ajo
- 12 - 16 ramitas de cilantro fresco (solo las hojas)
-
1 - 2
pellizcos de chile seco desmenuzado
of ½ - 1 cucharadita de tabasco - 3 cubitos de hielo
- 100 g de cebolla roja en cuartos
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 1 tomate en dados de 1,5 cm (aprox. 200 g)
- 1 aguacate en dados de 1,5 cm (aprox. 250 g)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 859 kJ / 205 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 10.1 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 474.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ceviche de dorada a los cítricos
1h 10min
Tartar thai de salmón
45min
Ceviche de salmón
10 min
Tiradito de lubina nikkei
15min
Tiradito de lubina
15min
Ceviche de lubina y langostinos con piña
1h
Ceviche chifa de mero
40min
Ceviche de corvina
2u. 40min
Ceviche de lubina y langostinos con maíz y batata
1h
Tataki de atún
30min
Ceviche de pulpo
10 min
Poke de quinoa con salmón
45min