Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dacquoise de almendra
- 100 g de azúcar glass
- 60 g de almendra en polvo
- 75 g de avellana en polvo
- 25 g de harina
- 5 claras de huevo
- 50 g de azúcar refinada
- 2 cdas de azúcar glass, para espolvorear antes de hornear
Mezcla de praliné
- 50 g de avellanas tostadas, peladas
- 150 g de chocolate con leche, en chispas o trozos
- 100 g de praliné de avellanas, ver receta en la sección de Esenciales de DULCES BESOS CON THERMOMIX® por Paulina Abascal
- 70 g de arroz inflado
Mousse de chocolate
- 250 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 100 g de crema vegetal, tipo chantilly
- 40 g de azúcar refinada
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 75 g de chocolate con leche, en chispas o trozos
Placas de chocolate temperado
- 300 g de chocolate con leche
Montaje
- 9 avellanas con cáscara, caramelizadas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2377 kJ / 566 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 597 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Corona de chocolates
1 godz. 30 min
Helado de caramelo y sal TM6
14h
Betún de vainilla
5 Min
Betún de queso crema
5 Min
Praliné de avellanas TM6
25min
Pastel de celebración con letras o numeros
2h
Fondant
15 Min
Cheesecake de ricotta con mermelada de higo
5h 40min
Salsa de ajo italiano y jitomate
30 min
Betún de queso crema
5 Min
El mejor pastel de chocolate
1 godz.
Festejo de zanahoria
2 Std. 55 Min