Apparaten en Accessoires
Fondant de malvavisco
Voorbereiding 15min
Totaal 2u. 15min
1 porción
Ingrediënten
-
250 g de malvavíscos de vainilla blancos
-
15 g de agua
-
1000 g de azúcar glass cernida
-
½ - 1 cdita de vainilla u otro saborizante, al gusto
-
20 g de fécula de maíz
-
manteca vegetal
-
colorante en gel
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 porción
Eiwitten
4 g
Calorieën
25901 kJ /
5974 kcal
Vetten
26 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
0 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
REPOSTERÍA
64 recepten
Mexico
Mexico
Misschien vind je dit ook leuk...
Pastel arcoiris
2u.
Glaseado de crema de mantequilla
5min
Mantenconchas
3u. 15min
Betún de mantequilla básico
10min
Galletas de Pascua
50min
Crepas, receta básica
1u. 20min
Cake pops
2u. 15min
Macarrones con merengue francés
1u. 30min
Pizza de Nápoles
1u.
Pastel triple chocolate en capas
2u. 30min
Galletas glaseadas
1u. 30min
Roles de canela con glaseado
2u. 30min