Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastel de chocolate
- 200 g de mantequilla, a temperatura ambiente
- 125 g de leche
- 2 huevos
- 100 g de media crema
- 240 g de harina de trigo
- 1 ½ cditas de bicarbonato de sodio
- 70 g de cocoa en polvo
- 300 g de azúcar refinada
- ¼ cdita de sal fina
- 100 g de café preparado, americano cargado y frío
Praliné de avellanas
- 100 g de azúcar refinada
- 50 g de agua
- 120 g de avellanas tostadas
Betún de chocolate
- 150 g de chocolate amargo, en trozos
- 165 g de mantequilla sin sal, a temperatura ambiente
- 200 g de azúcar glass, cernida
- 60 g de cocoa en polvo
- 45 g de crema ácida
Montaje
- chocolates variados, al gusto. Tipo: Kit-Kat®, Crunch®, Ferrero®, Carlos V®, etc. Cortados en trozos medianos para decorar
- 30 g de avellanas tostadas, en trozos
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3382 kJ / 805 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 47 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Festejo de zanahoria
2 Std. 55 Min
El mejor pastel de chocolate
1 Std.
Betún de chocolate
10min
Betún de queso crema
5min
Pastel de chocolate
45 Min
Betún de queso crema
5min
Pasta choux
20 Min
Pastel de celebración con letras o numeros
2 Std.
Pastel triple chocolate en capas
2u. 30min
Betún de mantequilla básico
10min
Pastel arcoiris
2 Std.
Betún de vainilla
5min