Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho de almendras
- mantequilla sin sal, para engrasar
- 50 g de almendras troceadas
- 250 g de almendras
- 4 huevos
- 3 yemas de huevo
- 230 g de azúcar refinada
- 30 g de harina de trigo
- 1 cucharadita de polvo para hornear
- 1 cucharadita de canela en polvo (optioneel)
Cobertura de vainilla
- 3 claras de huevo
- 140 g de azúcar
- 1 pizca de sal
- ½ cucharadita de vainilla
- 100 g de mantequilla, blanda, en trozos
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1648 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
El mejor pastel de chocolate
1h
Pastel de zanahoria
1h 30min
Panqué de nuez glaseado
1h 30min
Panqué de vainilla
2h 40min
Pastel de tres leches
3 godz.
Pastel de cajeta
1h 10min
Pay de nuez con chocolate
1h 10min
Strudel de manzana
1h 45min
Pastel capuchino
2 godz.
Panqué de nuez glaseado
1h 30min
Pastel Texano
1h 30min
Panqué de nuez
50 Min