Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho de chocolate
- 100 g de nueces
- 150 g de chocolate amargo, en trozos o chispas
- 200 g de mantequilla, en cubos a temperatura ambiente
- 6 yemas de huevo
- 395 g de leche condensada
- 200 g de pan molido
- 1 cdita polvo para hornear
- 1 cdita de bicarbonato de sodio
- 6 claras de huevo
- 2 cdas de azúcar refinada
- 385 g de leche condensada, (al salir del horno)
Ganche de chocolate blanco
- 70 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 25 g de mantequilla
- 100 g de chocolate blanco, en trozos o chispas
Ganche de chocolate con leche
- 70 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 25 g de mantequilla
- 100 g de chocolate de leche, en trozos o chispas
Ganache de chocolate amargo
- 70 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 25 g de mantequilla
- 100 g de chocolate amargo
- 30 nueces
- cocoa, para revolcar las nueces
- azúcar glass, para revolcar las nueces
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3594.7 kJ / 859.1 kcal
- Eiwitten
- 14.7 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 58.8 g
- Verzadigd vet
- 29.5 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 392.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Festejo de zanahoria
2hod. 55min
Pastel floral
2h
Betún de chocolate
10 Min
Betún de queso crema
5 Min
Betún de queso crema
5 Min
Scones de mí para tí
30 Min
NY Cheesecake
1sa
Pastel de chocolate con avellanas
2 Std. 40 Min
Pastel de jengibre con betún de especias
3h
Panqué de nuez glaseado
1sa 30 dk
El mejor pastel de chocolate
1sa
Mostachón de frutos rojos
1sa 30 dk