Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta hojaldre sin empaste
- 1 receta de pasta hojaldre, (ver receta en Esenciales), en Dulces Besos con Thermomix® por Paulina Abascal
- 50 g de azúcar refinada, para espolvorear antes de hornear
Crema pastelera de rompope
- 400 g de leche
- 100 g de rompope
- 150 g de azúcar
- 1 cda de extracto de vainilla natural
- 5 yemas de huevo
- 50 g de mantequilla
- 55 g de fécula de maíz
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 2889 kJ / 688 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 25 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 427 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta hojaldre sin empaste
1hod.
Crema pastelera
10min
Roles de canela
2h 30min
Galletas de mermelada
1 Std. 30 Min
Masa para pay
40 Min
Marielle: Tarta de almendra con frambuesa y queso
1 Std. 30 Min
Madeleine de limón
1hod.
Volcán de chocolate
20min
Rosca de Reyes
3h
Berlinesas rellenas de crema pastelera TM6
4h 20min
Mousseline (crema pastelera de mantequilla)
20min
Pay de plátano cremoso TM6
3h