Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta hojaldre sin empaste
- 1 receta de pasta hojaldre, (ver receta en Esenciales), en Dulces Besos con Thermomix® por Paulina Abascal
- 50 g de azúcar refinada, para espolvorear antes de hornear
Crema pastelera de rompope
- 400 g de leche
- 100 g de rompope
- 150 g de azúcar
- 1 cda de extracto de vainilla natural
- 5 yemas de huevo
- 50 g de mantequilla
- 55 g de fécula de maíz
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 2889 kJ / 688 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 25 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 427 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta de chocolate con crema de pistaches y glaseado espejo
25sa 20 dk
Rollos primavera de camarón con salsa agridulce
1 Std. 15 Min
Pastel moka TM6 (Black Diamond)
2h
Pasta choux
20min
Sedoso de pistache
1h 30min
Blintzes
1h 30min
Pastel de rompope
2h
Sandwich helado de vainilla
14h
Berlinesas rellenas de crema pastelera TM6
4 Std. 20 Min
Marielle: Tarta de almendra con frambuesa y queso
1h 30min
Conchas de nuez
3hod. 15min
Pasta hojaldre sin empaste
1 Std.