Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho de chocolate
- mantequilla sin sal, blanda para engrasar
- 3 huevos
- 150 g de azúcar refinada
- ¼ cucharadita de sal
- 200 g de mantequilla, blanda y en trozos
- 150 g de chocolate amargo, en trozos
- 50 g de agua
- 100 g de azúcar morena
- 80 g de crema (min 30% de grasa)
- 200 g de harina para hot cakes
- ¼ cucharadita de polvo para hornear
- 1 cucharadita de bicarbonato de sodio
- 70 g de cocoa en polvo
Relleno de chocolate
- 100 g de chocolate amargo, en trozos
- 20 g de cocoa en polvo
- 80 g de mantequilla, en trozos
- 1 pizca de sal
- 100 g de crema (min 30% de grasa)
- 350 g de leche condensada
Ganache de chocolate
- 150 g de chocolate amargo, en trozos
- 250 g de fresas
- 80 g de crema (min 30% de grasa)
- 1 cucharadita de vainilla
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 2556 kJ / 610 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 5.3 g
Alternatieve recepten
Galletas con chispas de chocolate
1 godz.
Pastel de tres leches
3h
Pastel de chocolate
45 min
Pastel floral
2 Std.
Betún de chocolate
10min
Pastel double fudge
3h
Pastel de chocolate
45 min
Macarrones de chocolate
24 Std.
Pastel de vainilla con betún de chocolate
1 Std. 30 Min
Pastel de chocolate con avellanas
2 Std. 40 Min
El mejor pastel de chocolate
1 godz.
Conchas Gourmet
3h 15 min