Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho de chocolate
- mantequilla sin sal, para engrasar
- 60 g de mantequilla, en trozos
- 250 g de azúcar refinada
- 8 huevos
- 170 g de harina para hot cakes
- 80 g de cocoa en polvo
- 2 pizcas de sal
Relleno de caramelo
- 100 g de caramelo líquido
- 100 g de mantequilla, en trozos
- 1 cucharadita de sal marina, al gusto
- 680 g de crema (min 30% de grasa)
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 2142 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Alfajores Argentinos
1h 10min
Galletas bicolor
50 Min
Betún de queso crema
5min
Pastel floral
2h
Pastel double fudge
3h
Galletas de mantequilla
50 Min
Shortcake de fresa
1 Std. 30 Min
Pastel de cajeta
1h 10min
Pastel triple chocolate en capas
2 Std. 30 Min
Muffins de cocoa y tres chocolates
40 Min
Fondant de malvavisco
2 Std. 15 Min
Besos de novia
1 Std.