Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno de duraznos y placas de masa hojaldre
- 8 duraznos medianos
- 50 g de azúcar refinada
- 5 g de jugo de limón
- 1 rama de albahaca
- 300 g de masa hojaldre o masa danesa
- 3 cdas de azúcar refinada, para espolvorear
Mousseline
- 1 vaina de vainilla fresca
- 100 g de azúcar
- 500 g de leche
- 50 g de fécula de maíz
- 3 huevos
- 200 g de mantequilla sin sal
Crema de queso y miel
- 190 g de queso crema
- 40 g de miel
Montaje
- hojas de albahaca frescas, para decorar
- azúcar glass, para espolvorear
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 2024.8 kJ / 482.1 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 58.7 g
- Vetten
- 24.9 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake de jamaica
2h
Pastel de chocolate, zanahoria y piña
2h 20min
Crema pastelera
10 min
Mousseline (crema pastelera de mantequilla)
20 min
Crujiente de manzana
5h 30min
Flan sin hornear
3 Std.
Merengue italiano
20 min
Donas rellenas de crema pastelera de cacahuate con dip de chocolate
3 Std. 30 Min
Flan de chocolate
1j
Sopapilla
1j 10 menit
Pastel de tres leches
3 Std.
Pastel imposible al vapor
2 Std. 40 Min