Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre
- 75 g de agua mineral
- 15 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita rasa de azúcar
- 110 g de harina
Masa de pan
- 75 g de harina
- 120 g de harina integral
- 20 g de salvado de trigo
- ½ cucharadita de sal
- 120 g de leche
- 30 g de manteca de cerdo
- 10 g de ajonjolí
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 525 kJ / 126 kcal
- Eiwitten
- 3.56 g
- Koolhydraten
- 19.5 g
- Vetten
- 3.69 g
- Vezels
- 1.76 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de caja con ajonjolí
2 Std.
Bolillos caseros
1 Std. 40 Min
Pan de caja blanco
2 Std.
Pan de caja
2 Std. 30 Min
Pan de leche
2h 20min
Pan de caja blanco
2 Std.
Pan de caja integral
1 Std. 10 Min
Pan de brioche al vapor
2h 40min
Pan integral de semillas
2h 50min
Pan de leche con nueces
1 Std. 50 Min
Pan integral
3h
Pan de caja con semillas de amapola
2h 10min