Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 250 g de fresas frescas, sin tallos
- 250 g de frambuesas frescas
- 70 g de azúcar
- 1 ¼ cdita de agar-agar
Masa
- 100 g de avellanas tostadas y peladas
- 120 g de mantequilla sin sal, fría, cortada en cubos (3 cm) y un poco más para engrasar
- 200 g de harina de trigo y un poco más para espolvorear
- ½ cdita de polvo para hornear
- 2 cdas de azúcar mascabado
- ½ cdita de canela en polvo (optioneel)
- ¼ cdita de clavo de olor, molido (optioneel)
- ¼ cdita de nuez moscada en polvo (optioneel)
- 1 huevo
- 1 cdita de vainilla
- 2 - 3 cditas de agua fría
- Voeding
- per 1 porciones
- Calorieën
- 561 kJ / 134 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan brioche
14 Std.
Pastel de chocolate sin gluten
40min
Tartalaza
1h 30min
Pastel imposible al Varoma
6 Std.
Pay de frambuesas vegano y sin gluten
3 godz.
Barras de chocolate blanco
Geen beoordelingen
Muffins de cocoa y tres chocolates
40min
Base para pay sin gluten
15min
Hojaldre rápida
1h 20min
Masa para pay
40min
Galletas con chocolate y café
30min
Pan de brioche
5 godz.