Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ganache
- 120 g de chocolate amargo (70% cacao), en trozos
- 110 g de crema (min 30% de grasa)
- 25 g de mantequilla, a temperatura ambiente
Macarrones
- 250 g de azúcar
- 140 g de almendras peladas
- 20 g de maicena
- 15 g de cocoa en polvo
- 110 g de claras de huevo de 3 huevos, separadas de las yemas un día antes, o descongeladas
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 334 kJ / 80 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Betún de chocolate
10min
Pastel triple chocolate en capas
2h 30 min
Pastel de caramelo y brownie
2 Std. 40 Min
Pastel arcoiris
2h
Churros de galleta de chocolate
1 godz.
Mazapán de almendras y cocoa
30min
Macarrones con merengue suizo
1sa 10 dk
Muffins de cocoa y tres chocolates
40 min
Fondant de malvavisco
2 Std. 15 Min
Macarrones con merengue francés
1sa 30 dk
Pastel de chocolate con avellanas
2 Std. 40 Min
Betún de mantequilla básico
10min