Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Merengue francés
- 250 g de azúcar refinada
- 6 piezas de claras de huevo
- 1 cdita de cremor tártaro
Batido de rompope
- 250 g de mantequilla, a temperatura ambiente
- 6 piezas de yemas de huevo
- 260 g de harina
- 5 g de polvo para hornear
- 240 g de rompope, de buena calidad
- 5 g de saborizante de rompope (optioneel)
Crema batida de rompope
- 500 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 200 g de crema batida, tipo chantilly
- 1 cda de saborizante de rompope
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2241 kJ / 534 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 106 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Agua de horchata
15 menit
Pastel de tres leches con rompope
2h
Pastel de tres leches con rompope
2h
Agua de Horchata
5min
Panqué de vainilla
2h 40min
Brownies de frutos rojos
15 menit
Strudel de manzana
1h 45min
Malteada de brownie de chocolate
35min
Pizza hawaiana en salsa BBQ
1h 30min
Pay de queso
6sa
Crepas
1h 15min
Volteado de piña
1h 30min