Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Merengue francés
- 250 g de azúcar refinada
- 6 piezas de claras de huevo
- 1 cdita de cremor tártaro
Batido de rompope
- 250 g de mantequilla, a temperatura ambiente
- 6 piezas de yemas de huevo
- 260 g de harina
- 5 g de polvo para hornear
- 240 g de rompope, de buena calidad
- 5 g de saborizante de rompope (optioneel)
Crema batida de rompope
- 500 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 200 g de crema batida, tipo chantilly
- 1 cda de saborizante de rompope
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2241 kJ / 534 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 106 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel capuchino
2h
Panqué de limón con crema de zarzamoras
1h 45min
Jericallas
5h
Strudel de manzana
1h 45min
Pastel de tres leches con rompope
2h
Pastel imposible al Varoma
6 Std.
Arroz con leche
3h
Pastel de cajeta
1h 10 min
Panquecitos de arroz
35 Min
Gelatina de queso y piña
4 Std.
Empanadas de camarón de la Viga
45min
Pan de naranja cristalizada
4 Std.