Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 50 g d'huile d'olive
- 200 g de poivrons rouges, détaillés en dés
- 3 c. à café de graines de cumin
- 500 g de viande hachée
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de vin blanc sec
- 300 g de sauce tomate
- 600 g de pommes de terre, détaillées en cubes
- 60 g de raisins secs
- 60 g d'olives vertes farcies aux poivrons
- 30 g de câpres au vinaigre égouttées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1434.8 kJ / 341.7 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 267.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragoût de poulet, chorizo et pommes de terre
50 min
Chakchouka aux merguez et pois chiches
35 min
Nouilles au curry et porc
50 min
Cassoulet mexicain
35 min
Chili con carne
30 min
Poulet à l'algérienne
40 min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2h
Emincé de bœuf à la mexicaine
30 min
Galinhada (ragoût brésilien de poulet)
45 min
Capellini aux merguez et tomates séchées
30 min
Githeri (ragoût de maïs, haricots rouges et crevettes)
50 min
Cari poulet
45 min