Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 230 g farinha tipo 55
- 1 pitada de sal
- 150 g manteiga fria, cortada em cubos
- 1 gema de ovo
Recheio
- 2 dentes de alho
- 100 g cebola
- 50 g azeite
- 250 g beringela cortada às rodelas e depois em quartos
- 100 g pimento vermelho cortado em cubos
- 200 g curgete cortada às rodelas
- 250 g queijo mascarpone
- 2 ovos
- 200 g natas
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 10 tomates-cereja cortados em quartos
- 8 folhas de manjericão
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2240 kJ / 535.4 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 29.6 g
- Vetten
- 43.4 g
- Verzadigd vet
- 22.9 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 458.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creme cor de laranja
50min
Sopa rica de legumes
1h
Risoto de curgete e bacon
35min
Massa com molho de legumes e queijo
1h
Tarte de cogumelos
50min
Ratatouille com "arroz" de couve-flor
35min
Canelones com alheira, espinafres e requeijão
1u. 30min
Risoto de limão com peito de frango picante
1 godz. 25 min
Menu: Gnocchi com molho de curgete e coco e iogurte de coco com pera
40min
Fettucine de limão e lentilhas
40min
Beringelas recheadas com cuscuz de legumes
30min
Frango com molho de mostarda, couve-lombarda e batatinhas no forno
1 Std. 10 Min