Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Steamed yam
- 300 g water
- 200 g yam (taro roots), cut into cubes (2 cm)
Starter
- 100 g water
- 1 tsp dried yeast powder
- 100 g plain flour
Batter
- 150 g caster sugar
- 300 g coconut milk
- 1 egg
- 250 g plain flour
- 2 tsp double action baking powder
- 800 g water
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 992 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 87 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 godz. 5 min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Sugarcane Water Chestnut Drink
50min
Sarawak Ragi Huat Kuih (White Yeasted Steamed Cupcakes)
51h 50min
Teochew rice porridge with sweet potato
30min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9h 30min
Homemade Soy Milk
35 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min
Cranberry Mung Bean Cake
4 Std. 55 Min
Dou sha (red bean paste)
49h 10 min
Soy milk
24 Std. 30 Min