Apparaten en Accessoires
Purple Yam Huat Kuih (Taro Root Steamed Cupcakes)
Voorbereiding 5min
Totaal 1u. 55min
12 pieces
Ingrediënten
Steamed yam
-
water300 g
-
yam (taro roots) cut into cubes (2 cm)200 g
Starter
-
water100 g
-
dried yeast powder1 tsp
-
plain flour100 g
Batter
-
caster sugar150 g
-
coconut milk300 g
-
egg1
-
plain flour250 g
-
double action baking powder2 tsp
-
water800 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
87 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
992 kJ /
237 kcal
Vetten
7 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
41 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asian Heritage Cupcakes
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Yu Sang
1u.
Pandan chiffon cake
5u. 15min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1u. 15min
Chicken porridge with century egg
30min
Soy milk
24u. 30min
Dou sha (red bean paste)
49u. 10min
Mantou buns
1u. 30min
Banh ran (sesame balls)
25u. 30min
Egg Tarts
50min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9u. 30min
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3u.
Potato Buns
3u.