Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Steamed yam
- 300 g water
- 200 g yam (taro roots), cut into cubes (2 cm)
Starter
- 100 g water
- 1 tsp dried yeast powder
- 100 g plain flour
Batter
- 150 g caster sugar
- 300 g coconut milk
- 1 egg
- 250 g plain flour
- 2 tsp double action baking powder
- 800 g water
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 992 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 87 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken porridge with century egg
30 min
Homemade Soy Milk
35 min
Soy milk
24 godz. 30 min
Tomato-egg soup
20 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Nyonya Blue Pea Flower Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
4h 45min
Pumpkin Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 godz. 10 min
Gai Dan Gou (Chinese Steamed Egg Sponge Cupcakes)
30 min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55 min
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 godz. 5 min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15min