Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano Reggiano a tocchetti (2-3 cm)
Pasta brisée
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di burro a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di acqua
Ripieno
- 500 g di acqua
- 250 g di bietole, le foglie
- 150 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 uovo
Terminare la preparazione
- 10 uova di quaglia
- burro q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- insalata fresca, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1360 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 11.7 g
- Koolhydraten
- 24.7 g
- Vetten
- 19.9 g
Alternatieve recepten
Torta pasqualina
2 Std. 5 Min
Lasagne agli asparagi
1h 30min
Timballini di riso allo zabaione con asparagi e omelette delicata al Varoma
45 Min
Strüdel salato di zucca e ricotta
2 Std.
Crostata con fiori di zucca
1h 30min
Crostata integrale salata con salsa di cipolle
1 Std. 10 Min
Quiche porri e prosciutto
1 Std. 45 Min
Quiche asparagi e bacon
1 Std. 45 Min
Quiche ai finocchi e porri
1 Std. 10 Min
Cotechino alla Wellington
6 Std.
Bocconcini alla curcuma con gamberi e stracciatella
2 Std.
Cappelletti di sfoglia al salmone affumicato e semi di papavero
5 Std.