Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 130 g d'eau
- 1 c. à café de levure boulangère sèche
- 250 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
La farce
- 250 g de viande de bœuf, en cubes
- le jus d'1/2 citron jaune, et quelques quartiers pour la finition
- 2 c. à soupe de yaourt nature
- du sel
- du poivre moulu
-
1
c. à soupe de zaatar
of 1 c. à soupe de thym frais - yaourt à la grecque, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 402 kJ / 96 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 3 g
Alternatieve recepten
Pain marocain
3 Std. 40 Min
Batbout au fromage
30 Min
Keftas sauce yaourt et menthe, taboulé libanais
1h
Sfouf
2 Std. 55 Min
Shish barak, ravioli libanais
1ωρ. 30 λεπτ.
Kebbeh (Boulettes de boulgour et bœuf haché aux épices)
1h 50min
Rikakats (Roulés à la feta et aux herbes)
30 Min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2h 15 min
Harira (soupe marocaine au poulet)
55 λεπτ.
Pain libanais épicé
3 godz. 30 min
Falafels
24 Std.
Manaïches au zaatar
2h