Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 130 g d'eau
- 1 c. à café de levure boulangère sèche
- 250 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
La farce
- 250 g de viande de bœuf, en cubes
- le jus d'1/2 citron jaune, et quelques quartiers pour la finition
- 2 c. à soupe de yaourt nature
- du sel
- du poivre moulu
-
1
c. à soupe de zaatar
of 1 c. à soupe de thym frais - yaourt à la grecque, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 402 kJ / 96 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 3 g
Alternatieve recepten
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55min
Petites crêpes à la crème de lait et pistache (Katayef achta)
50 min
Chapati
1h 10min
Falafels, boulgour aux fèves et yaourt au tahini
13h
Rikakats (Roulés à la feta et aux herbes)
30 min
Falafel avec pain r’gaif et sauce tahini
1 Std. 30 Min
Falafels
24h
Houmous
3 Std. 30 Min
Kebbeh (Boulettes de boulgour et bœuf haché aux épices)
1 Std. 50 Min
Manaïches au zaatar
2h
Keftas sauce yaourt et menthe, taboulé libanais
1h
Brochettes de kefta
55min