Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 1 c. à soupe de miel
- 250 g d'eau
- 420 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
- 30 g d'huile d'olive, et un peu pour le saladier
La garniture
- 20 g de zaatar
- 30 g d'huile d'olive, et un peu pour badigeonner
- 1 pincée de fleur de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 945 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Fatayer au fromage et menthe
2 Std.
Pain polka pistaches-abricots-noisettes
3h 50min
Shish barak, ravioli libanais
1h 30min
Manaïches au zaatar
2 Std.
Pains turcs
2h 15 min
Tahiné maison
25 min
Croquants aux noisettes et amandes
50min
Biscuits croquants à la purée de sésame
30 min
Pain pide (pain turc)
2 Std.
Keftas sauce yaourt et menthe, taboulé libanais
1hod.
Zaalouk d’aubergine
45min
Zaalouk marocain (dip aux épices)
40 min