Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 30 g d'huile d'olive, et un peu pour le saladier
- 300 g d'eau
- 3 c. à café de miel
-
20
g de levure boulangère fraîche, émiettée
of 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g) - 400 g de farine complète pour pain
- ½ c. à café de sel
La garniture
- 150 g d'oignons, coupé en deux
- 150 g de poivrons rouges, coupés en 4 quartiers et égrainés
- 30 g huile d'olive
- 2 c. à café romarin frais haché
- ¼ c. à café poivre fraîchement moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1544 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 201 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Petits pains moelleux aux fruits secs et yaourt
1hod. 50min
Pitas libanaises
2 Std. 20 Min
Brioches roulées salées
4h 45 min
Pains au yaourt orientaux
55 Min
Tartelette fine aux pommes
3u.
Brownies moustache au café et caramel au beurre salé
1 Std. 45 Min
Boulettes de pois chiches à l'indienne
45 Min
Pain à l'ail et au thym
2 Std. 20 Min
Falafels sauce tomate et lait de coco
9h
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6 godz. 10 min
Cookies aux fruits secs
50 Min
Soda bread irlandais
45 Min