Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1430 g d'eau
- 5 g de sucre en poudre
- 5 g de levure boulangère fraîche
- 40 g de lait
-
400
g de farine manitoba, et un peu pour le plan de travail
of de farine de blé (T 45) - 40 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour la finition
- 10 g de sel
- fleur de sel, pour la finition
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 521.3 kJ / 123.2 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 19.8 g
- Vetten
- 3.4 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 261.1 mg
Alternatieve recepten
Sarcives au porc
1h 35 min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3 godz.
Bretzel aux 3 fromages
1h 5 min
Brioche butchy à partager
3 godz. 50 min
Mouna à l'orange, citron et fleur d'oranger
5 godz. 35 min
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min
Brioche tressée
14h 40min
Pain lagana grec
3h 15min
Ciabatta italienne
3h 40min
Cheese naans au curry et à la coriandre
3 godz. 5 min
Fougasse au jambon, tomates et mozzarella
2h 35min
Focaccia des Pouilles
1h 10 min