Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g d'huile d'olive
- 700 g de viande d'agneau, dégraissée et détaillée en cubes
- 20 g de gingembre frais, en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 150 g d'oignon, coupé en deux
- 500 d'eau
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 dose de safran
- 600 g de coings, coupés en quartiers
- 30 g de miel
- 5 brins de coriandre fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2076.8 kJ / 497.5 kcal
- Eiwitten
- 36.3 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 25.5 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 598 mg
Alternatieve recepten
Lentilles à la marocaine
50 min
Harira
7ωρ.
Harira (soupe marocaine au poulet)
55 min
Tajine de bœuf aux patates douces
4h 10min
Tajine de veau aux coings
1 godz. 10 min
Seffa de cheveux d'ange aux fruits secs
1h 25min
Loubia (haricots blancs à la tomate)
1h 25min
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30 min
Tajine de veau au citron, navets nouveaux et pruneaux
1h 35 min.
Jus d'avocat aux dattes
5min
Poulet mesfioui
1 godz. 20 min
Zaalouk marocain (dip aux épices)
40 min