Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g d'huile d'olive
- 700 g de viande d'agneau, dégraissée et détaillée en cubes
- 20 g de gingembre frais, en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 150 g d'oignon, coupé en deux
- 500 d'eau
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 dose de safran
- 600 g de coings, coupés en quartiers
- 30 g de miel
- 5 brins de coriandre fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2076.8 kJ / 497.5 kcal
- Eiwitten
- 36.3 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 25.5 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 598 mg
Alternatieve recepten
Tajine de poisson au four à la marocaine avec couscous aux dattes
1h
Seffa de cheveux d'ange aux fruits secs
1h 25min
Tajine de bœuf aux patates douces
4h 10min
Loubia (haricots blancs à la tomate)
1h 25min
Crêpes mille trous au maïs
1h 20min
Lentilles à la marocaine
50min
Tajine de veau aux coings
1h 10min
Soupe de lentilles marocaine aux épices
35 min
Soupe harira
40 min
Tajine de pintade au fenouil
1h 15min
Harira
7h
Harira (soupe marocaine au poulet)
55min