Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g d'huile d'olive
- 700 g de viande d'agneau, dégraissée et détaillée en cubes
- 20 g de gingembre frais, en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 150 g d'oignon, coupé en deux
- 500 d'eau
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 dose de safran
- 600 g de coings, coupés en quartiers
- 30 g de miel
- 5 brins de coriandre fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2076.8 kJ / 497.5 kcal
- Eiwitten
- 36.3 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 25.5 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 598 mg
Alternatieve recepten
Tajine de poisson au four à la marocaine avec couscous aux dattes
1 Std.
Tajine de veau aux coings
1 Std. 10 Min
Seffa de cheveux d'ange aux fruits secs
1 Std. 25 Min
Sardines à la marocaine
25min
Harira
7 godz.
Tajine d'agneau sucré (m'rozia)
3 Std. 15 Min
Tajine de pintade au fenouil
1 Std. 15 Min
Soupe harira
40 Min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1 Std.
Lentilles à la marocaine
50 Min
Tajine de dorade à la chermoula
40 Min
Loubia (haricots blancs à la tomate)
1 Std. 25 Min