Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'olives noires ou vertes dénoyautées
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 160 g d'eau
- 350 g de farine de blé
- 25 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel
- Voeding
- per 10 part
- Calorieën
- 1841 kJ / 440 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Navettes au zeste d'orange
1h 35 min
Croquants aux noisettes et amandes
50min
Casse-dents aux amandes
35 min
Fougasse
2h
Focaccia aux tomates et à l'origan
2h 50min
Pissaladière classique
2h
Pissaladière
3 godz.
Fougasse aux olives, tomates confites et scarmoza
2 godz. 45 min
La socca
40min
Fougasse aux grattons
2h
Focaccia aux olives
2h
Focaccia au romarin
2 godz. 20 min