Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tapenade noire ou verte
-
250
g d'olives noires dénoyautées (ou 400 g entières)
of 250 g d'olives vertes dénoyautées (ou 400 g entières) -
3
gousses d'ail (pour la tapenade noire)
of 2 gousses d'ail (pour la tapenade verte) -
2
c. à soupe de câpres au vinaigre (pour la tapenade noire)
of 1 c. à soupe de câpres au vinaigre (pour la tapenade verte) - 4 filets d'anchois à l'huile (pour la tapenade noire seulement)
- du poivre moulu
-
15
g d'huile d'olive (pour la tapenade noire)
of 2 c. à soupe d'huile d'olive (pour la tapenade verte)
Purée d'olives, amandes et basilic
- 80 g d'amandes décortiquées
- 250 g d'olives vertes dénoyautées
- 4 brins de basilic frais, effeuillés
- 2 gousses d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 6471.3 kJ / 1546.7 kcal
- Eiwitten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 48.6 g
- Vetten
- 148.3 g
- Verzadigd vet
- 17.7 g
- Vezels
- 27.3 g
- Natrium
- 6722.8 mg
Alternatieve recepten
Tapenade
10 Min
Tapenade de tomates
5 Min
Tapenade de Marseille
15 min
Aïoli traditionnel
10 Min
Dip de feta et de poivron (ktipiti grec)
20 min
Tartinade de tomates séchées
10 Min
Caviar d'aubergine "express"
20 min
Anchoïade
15 min
Pissaladière
2 godz. 10 min
Gaspacho
12h
Poichichade
10 Min
Tapenade
10 Min