Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tapenade noire ou verte
-
250
g d'olives noires dénoyautées (ou 400 g entières)
of 250 g d'olives vertes dénoyautées (ou 400 g entières) -
3
gousses d'ail (pour la tapenade noire)
of 2 gousses d'ail (pour la tapenade verte) -
2
c. à soupe de câpres au vinaigre (pour la tapenade noire)
of 1 c. à soupe de câpres au vinaigre (pour la tapenade verte) - 4 filets d'anchois à l'huile (pour la tapenade noire seulement)
- du poivre moulu
-
15
g d'huile d'olive (pour la tapenade noire)
of 2 c. à soupe d'huile d'olive (pour la tapenade verte)
Purée d'olives, amandes et basilic
- 80 g d'amandes décortiquées
- 250 g d'olives vertes dénoyautées
- 4 brins de basilic frais, effeuillés
- 2 gousses d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 6471.3 kJ / 1546.7 kcal
- Eiwitten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 48.6 g
- Vetten
- 148.3 g
- Verzadigd vet
- 17.7 g
- Vezels
- 27.3 g
- Natrium
- 6722.8 mg