Compatibele versies
Massa com tomate-cereja e pesto de coentros e avelã
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g queijo da Ilha
- 1000 g água
- 2 c. chá de sal
- 250 g massa cappelletti
- 100 g azeite, mais q.b. p/ envolver a massa
- 15 g coentros
- 50 g avelã
- 1 pitada de pimenta
- 150 g tomate-cereja cortado em metades
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2362.7 kJ / 564.7 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 50.6 g
- Vetten
- 35.4 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1237.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle com cogumelos salteados
40 Min
Arroz de cogumelos, curgete e manjericão
40 Min
Lasanha caprese
50 min
Esparguete integral com molho de abacate e 'parmesão' vegan
25 dk
Penne mediterrânico
50 min
Massa fresca de grão com espinafres e ricota
50 min
Tagliatelle com cogumelos e cebola
25 dk
Penne com brócolos e tomate seco sem glúten
50 min
Massa com pesto de brócolos
30 min.
Fajitas de camarão, guacamole com iogurte e rebentos de soja
25 dk
Wraps de abacate, mozarela e pesto
10 Min
Massa com brócolos e queijo
50 min