Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Schalotte
- 20 g grüne Pfefferkörner, eingelegt, abgetropft
- 400 g Rinderfond
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 50 g Cognac
- 200 g Sahne
- 1 TL Senf
- 30 g Butter
- 30 g Speisestärke
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1469 kJ / 351 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40min
Seezungenfilets mit Weißwein-Champignon-Sauce
40min
Caesar-Salat-Dressing (eifrei)
10min
Rib Eye mit Béarnaise
1 Std. 50 Min
Sauce Béarnaise
20min
Exotische Cocktailsauce mit Frutti di Mare
20min
Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce
50min
Gorgonzola-Sauce
20min
Grüne Pfeffersauce
20min
Cocktailsauce zu Krabben und Co.
5 Min
Sommer-Cocktailsauce
20min
Zwiebel-Rostbraten mit Spätzle
2 Std.