Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Schalotte
- 20 g grüne Pfefferkörner, eingelegt, abgetropft
- 400 g Rinderfond
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 50 g Cognac
- 200 g Sahne
- 1 TL Senf
- 30 g Butter
- 30 g Speisestärke
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1469 kJ / 351 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce Béarnaise
20min
Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce
50 λεπτ.
Sous-vide-Rinderfilet mit Süßkartoffelpüree und Marsala-Sauce
2hod. 20min
Grüne Pfeffersauce
20min
Pfifferlinge in Speckrahm
55 λεπτ.
Sommer-Cocktailsauce
20min
Rib Eye mit Béarnaise
1 Std. 50 Min
Gebackene Schweinefilets im Kaffeemantel mit Kartoffelrösti
50 λεπτ.
Lasagne mit Parmesan-Béchamelsauce
2hod. 20min
Schwarze Spaghetti mit Parmesan-Sauce und Garnelen
45 λεπτ.
Steaksauce
25 λεπτ.
Vitello tonnato sous-vide
4h 30min