Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Öl
- 300 g Suppengemüse (z. B. Sellerie, Möhren, Porree), in Stücken (siehe Tipp)
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Zwiebeln, geachtelt
- 50 g Tomatenmark
- 4 Stängel frische Kräuter, gemischt (z. B. Salbei, Rosmarin), abgezupft (siehe Tipp)
- 100 g grobes Salz
- 30 g Rotwein, trocken
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 300 g Rinderhackfleisch, grob zerzupft
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 5027 kJ / 1200 kcal
- Eiwitten
- 65 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 90 g
- Vezels
- 13.6 g
Alternatieve recepten
Pulled Pork Burger
6 Std. 20 Min
Boeuf Bourguignon
3h 30min
Sauerbraten mit Spätzle
53 Std.
Mini-Rouladen
3h 30min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30 min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1h 30 min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1 Std. 25 Min
Slow Cooking Gemüsefond aus Gemüseabschnitten
4 godz. 15 min
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
30 Min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1h 20min
Rinderfond aus Fleischabschnitten und Knochen
3 Std. 50 Min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1h 30 min