Schweinebauch anbraten

Schweinebauch anbraten

3.1 14 beoordeling
Voorbereiding 5min
Totaal 15min
200 g

Ingrediënten

  • Öl
    5 g
    5 g Olivenöl
  • Schweinebauch, ohne Knochen, mit Schwarte in Scheiben (5 x 0,5 cm), trocken getupft
    200 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 100 g

Natrium 32 mg
Eiwitten 9 g
Calorieën 2257 kJ / 540 kcal
Vetten 56 g
Vezels 0 g
Verzadigd vet 20 g
Koolhydraten 0 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...