Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1650 g Wasser
- 3 Stücke Rinderfilet (à 150 g)
- 25 g Butter
- 1 Zweig Rosmarin
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1281 kJ / 306 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 Std. 25 Min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1 godz. 30 min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1 Std. 25 Min
Lammhüften mit Speckbohnen
1 godz. 30 min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2ωρ. 20 λεπτ.
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1 godz. 45 min
Sous-vide-Rinderfilet mit Süßkartoffelpüree und Marsala-Sauce
2ωρ. 20 λεπτ.
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1 godz. 50 min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 Std. 25 Min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1sa 20 dk
Rib Eye mit Béarnaise
1 godz. 50 min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1 godz. 30 min