Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 1500 g água
- 2 c. chá de sal
- 400 g massa tipo esparguete preto
- 120 g azeite
- 1 limão (raspa e sumo)
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de mostarda
- 6 folhas de manjericão, mais q.b. p/ guarnecer
- 240 g lulas em conserva
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3552.8 kJ / 849.1 kcal
- Eiwitten
- 28.8 g
- Koolhydraten
- 78.1 g
- Vetten
- 46.5 g
- Verzadigd vet
- 9.6 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 1935.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Empadão de batata com brócolos e carne picada
1 godz. 20 min
Fusilli com frango no forno
35 dk
Fusilli com frango e azeitonas
50 Min
Gratinado de legumes e queijo
45 Min
Farfalle com bacon e cogumelos
55 Min
Tagliatelli com salmão salteado e pesto com pistácios
35 dk
Lasanha de raviolis com carne picada
1 Std. 40 Min
Cotovelos com bacalhau e hortelã
40 dk
Arroz de cenoura
30 Min
Salada de batata com atum e ovo
40 dk
Massa com atum e brócolos no forno
30 Min
Tagliatelle com alho-francês, chouriço e cogumelos
40 dk