Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Composta di frutti di bosco
- 250 g di frutti di bosco misti freschi
- 15 g di stevia
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
Yogurt greco
- 1000 g di latte intero
- 40 g di zucchero
- 1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 vasetto
- Calorieën
- 367.4 kJ / 87.8 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 4.2 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 50.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Barbabietole sottovuoto
3 Std. 30 Min
Gamberi freschi sottovuoto
1h
Pizza romana bianca
6 Std. 30 Min
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15h 30min
Yogurt con latte condensato
12h 10min
Crema ai frutti rossi
20 λεπτ.
Alici marinate sottovuoto
2 Std. 30 Min
Yogurt ai frutti di bosco (con fermenti per yogurt)
10h 30 min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 Std. 20 Min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12h 15 min
Yogurt
12h
Salsa alle ciliegie e sciroppo di carrube
1h