Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Composta di frutti di bosco
- 250 g di frutti di bosco misti freschi
- 15 g di stevia
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
Yogurt greco
- 1000 g di latte intero
- 40 g di zucchero
- 1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 vasetto
- Calorieën
- 367.4 kJ / 87.8 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 4.2 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 50.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Yogurt ai frutti di bosco (con fermenti per yogurt)
10u. 30min
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12 godz. 15 min
Salsa al caramello (TM6)
1 Std. 30 Min
Croccante alle mandorle
1 Std. 30 Min
Alici marinate sottovuoto
2u. 30min
Yogurt al tiramisù (con fermenti per yogurt)
12 godz. 15 min
Yogurt
12 godz.
Barbabietole sottovuoto
3h 30 min
Cremoso alla soia (con fermenti per yogurt )
10u. 30min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18u. 20min
Sciroppo di limoni
1 Std.
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12 godz. 15 min