Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Composta di frutti di bosco
- 250 g di frutti di bosco misti freschi
- 15 g di stevia
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
Yogurt greco
- 1000 g di latte intero
- 40 g di zucchero
- 1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 vasetto
- Calorieën
- 367.4 kJ / 87.8 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 4.2 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 50.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12 Std. 15 Min
Yogurt al naturale (nel boccale)
12 godz. 10 min
Yogurt
12h
Cremoso alla soia (con fermenti per yogurt )
10h 30 min
Cestini con crema alla zucca
2h
Primo sale
13 Std. 30 Min
Cremoso di soia alla vaniglia (con fermenti per yogurt)
10h 15 min
Ananas sottovuoto
1h 15min
Barbabietole sottovuoto
3 godz. 30 min
Formaggio fresco alle noci e pane al siero di latte
12 Std. 15 Min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 godz. 20 min
Yogurt alla stracciatella
14h 20min