Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di acqua
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 300 g di farina di mais bramata
- 200 g di formaggio Toma piemontese a dadini
- 30 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2360 kJ / 564 kcal
- Eiwitten
- 18.9 g
- Koolhydraten
- 60.6 g
- Vetten
- 26.8 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestra di semolino
30min
Polenta taragna
1h 15min
Minestra di castagne
1 godz. 40 min
Polenta concia alla valdostana
1 godz. 40 min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1 godz. 40 min
Risotto timo e toma
35min
Paniscia del rubino (risotto alla novarese)
40min
Risotto ai quattro formaggi
40min
Panissa vercellese
35min
Risotto alla valdostana
35min
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15min
Frittelle di mele
40min