Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Marsala
- 60 g di vino bianco
- 6 tuorli d'uovo
- 120 g di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1418 kJ / 338.3 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 32.3 g
- Vetten
- 16.8 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 31.3 mg
Alternatieve recepten
Mini bonet
2h
Bagna cauda
35 Min
Salsa tonnata
20 min
Crema pasticcera al cucchiaio
15min
Zabaione
15min
Pere sottovuoto alla cannella
2h 5min
Bonèt
2h
Pesche a cottura lenta gratinate al cioccolato e amaretto
2 godz. 30 min
Crème caramel (TM6)
4h
Zabaione allo spumante
15min
Semolino dolce
1 Std.
Zabaione caldo al passito
15min