Kerala Fisch Curry
TM6 TM5

Kerala Fisch Curry

4.4 (11 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 140 g Zwiebeln, geviertelt
  • 80 g pflanzliches Öl
  • 20 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben (2 mm)
  • 4 Knoblauchzehen
  • 2 grüne Chilischoten, halbiert, nach Wunsch entkernt
  • 2 Kardamomkapseln, schwarz, leicht eingedrückt
  • 4 Nelken
  • 1 Zimtstange
  • 1 TL Kurkuma, gemahlen
  • 1 TL Weizenmehl
  • 1 TL Salz
  • 600 g Pangasiusfilets, frisch oder tiefgekühlt, aufgetaut, ohne Haut, in Stücken (3-4 cm)
  • 160 g Kokosnusscreme
  • 90 g Wasser
  • 25 g Limettensaft

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1743 kJ / 417 kcal
Eiwitten
26 g
Koolhydraten
9 g
Vetten
31 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten