Compatibele versies
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Petto d'anatra
- 4 petti d'anatra con la pelle (circa 170 g cad.)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
Salsa di more
- 250 g di more
- 30 g di zucchero
Purè di sedano rapa
- 800 g di sedano rapa a pezzi (2 cm)
- 1200 g di acqua
- 50 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2107 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Natrium
- 801 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Maionese al curry
15 min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1h
Blinis con salmone
1h
Uova scozzesi con salmone e salsa alla senape
1h
Crema di topinambur e tartufo
55min
Filetto di maiale e fragole
1h 25min
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1hod. 40min
Medaglioni con riduzione ai mirtilli e balsamico
40 min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1h
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35 min
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2sa
Vellutata di finocchi, mele e speck
50 min