Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 ½ oz roasted red peppers, preserved, drained
- ½ oz extra virgin olive oil
- ½ oz freshly squeezed orange juice
- 1 tbsp water
- 2 dashes pepper sauce, red, e.g. Tabasco (optioneel)
- 4 ½ oz unsalted butter, in pieces
-
1
tsp ground smoked paprika
of 1 tsp paprika - 4 egg yolks, from large eggs
- 1 tsp salt, to taste
- Voeding
- per 1 oz
- Calorieën
- 572.1 kJ / 136.7 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 1.3 g
- Vetten
- 14.3 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 275.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steak au Poivre
20 Min
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Gazpacho
1h 15min
Caramel Sous-Vide Pineapple
1 Std. 30 Min
Green Goddess Dressing (Bill Yosses)
20 Min
Honey Pear Vinaigrette
5min
Choron Sauce
20 Min
Keto Lemon Hollandaise
10min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1 Std.
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 Min
Stuffed Pork Loin with Apple Cider Sauce
1 Std.