Apparaten en Accessoires
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
Voorbereiding 5min
Totaal 15min
9 oz
Ingrediënten
-
roasted red peppers, preserved drained3 ½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
freshly squeezed orange juice½ oz
-
water1 tbsp
-
pepper sauce, red, e.g. Tabasco (optioneel)2 dashes
-
unsalted butter in pieces4 ½ oz
-
1 tsp paprikaground smoked paprika1 tsp
-
egg yolks from large eggs4
-
salt to taste1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 oz
Natrium
275.6 mg
Eiwitten
1.4 g
Calorieën
572.1 kJ /
136.7 kcal
Vetten
14.3 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
7.8 g
Koolhydraten
1.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thickening with TM6
17 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je dit ook leuk...
Béarnaise sauce
20min
Béarnaise sauce
15min
Cream Cheese Spread with Radishes
5min
Sweet Potato Cheesecake Bars
Geen beoordelingen
Gingerbread Mousse Phyllo Cups
1u.
Buffalo Ranch Dressing
5min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Barbecue Hollandaise
20min
Hollandaise Sauce
15min
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10min
Super Green Juice
10min