Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 ½ oz roasted red peppers, preserved, drained
- ½ oz extra virgin olive oil
- ½ oz freshly squeezed orange juice
- 1 tbsp water
- 2 dashes pepper sauce, red, e.g. Tabasco (optioneel)
- 4 ½ oz unsalted butter, in pieces
-
1
tsp ground smoked paprika
of 1 tsp paprika - 4 egg yolks, from large eggs
- 1 tsp salt, to taste
- Voeding
- per 1 oz
- Calorieën
- 572.1 kJ / 136.7 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 1.3 g
- Vetten
- 14.3 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 275.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Banana Liqueur Pudding
6h
Yogurt Dressing
5 min
Zucchini & Sweet Potato Waffle with Smoked Salmon
1h
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6h 15min
Zachary Daiquiri
20min
Choron Sauce
20min
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
2u. 45min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Blue Cheese Dressing
5 min
Turmeric Dressing
10min
Charoset
10min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 мин.