Compatibele versies
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Meringue Cloud Cakes
- 6 oz sugar
- 1 tbsp corn starch
- 6 egg whites
- ½ tsp cream of tartar
- 1 pinch salt
- ½ tsp vanilla extract
Sabayon Crème
- 3 oz sugar
- 1 lemon, thin peel only, no white pith
- 4 egg yolks, from large eggs
- 4 oz white wine (Pinot Grigio)
- 8 oz heavy whipping cream
- 1 ½ cups fresh berries, divided
- fresh basil leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1816 kJ / 434 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Meringue Pie
2h 30min
Hollandaise Sauce
15 Min
Barbecue Hollandaise
20 Min
Cheesecake (No-Bake)
5h 30min
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1h 30min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 Min
Classic Zabaglione
15 Min
Chocolate Fondue
15 Min
Dulce de Leche
7h 35min
Meringue Ghosts
12h 25 min
Hot Fudge Sauce
1h 20min
Angel Berry Trifle
30 Min