Apparaten en Accessoires
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
Voorbereiding 45min
Totaal 4u. 50min
6 portions
Ingrediënten
Meringue Cloud Cakes
-
sugar6 oz
-
corn starch1 tbsp
-
egg whites6
-
cream of tartar½ tsp
-
salt1 pinch
-
vanilla extract½ tsp
Sabayon Crème
-
sugar3 oz
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
egg yolks from large eggs4
-
white wine (Pinot Grigio)4 oz
-
heavy whipping cream chilled8 oz
-
fresh berries divided1 ½ cups
-
fresh basil leaves to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
6 g
Calorieën
1816 kJ /
434 kcal
Vetten
17 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
61 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cook Like a Chef
12 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je dit ook leuk...
Brioche
8 godz.
Dark Chocolate Sauce
5 min
Vanilla Ice Cream
12 godz.
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 min
Béchamel Sauce
15 min
Custard
15 min
Pinot Noir Poached Pears
2 godz.
Cherry Clafoutis (Ludo Lefebvre)
3 godz. 15 min
Hazelnut Meringues with Rhubarb & Cream Filling
4 godz.
Meringue Ghosts
12 godz. 25 min
Panna Cotta with Whiskey Cream
2 godz. 45 min
Sour Cherry and Coconut Cookies
35 min