![Eton Mess Parfait with Berry Sauce Eton Mess Parfait with Berry Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/93E7FD78-EB51-4F51-921C-3DEB7B096A34/Derivates/ab1aff4d-c3cc-4add-ad5c-9e6a867911a5.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sabayon
- 4 egg yolks, from large eggs
- 3 ½ oz light brown sugar
- 1 ½ oz cold water
Parfait
- 5 ½ oz fresh raspberries
- 8 ½ oz heavy whipping cream
- 2 oz meringues, in pieces (1 in.)
Fresh Berry Sauce
- 2 oz sugar
- 5 ½ oz fresh strawberries, hulled and halved, plus extra to garnish
- 5 ½ oz fresh raspberries, plus extra to garnish
- 1 tbsp lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1208 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Meringue Ghosts
12h 25 min
Baked Crab Dip
15 Min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Strawberry Shortcakes
45 Min
Whipped Cream
10 Min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6u. 45min
Praline Pecans
4 Std. 20 Min
Shrimp Mousse
35 Min
Coconut Cream Pie
4h 50min
Yule Log Cake
3 Std.
Royal Hawaiian Mai Tai
10 Min
Quick Fruit Sorbet
10 Min