Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sabayon
- 4 egg yolks, from large eggs
- 3 ½ oz light brown sugar
- 1 ½ oz cold water
Parfait
- 5 ½ oz fresh raspberries
- 8 ½ oz heavy whipping cream, chilled
- 2 oz meringues, in pieces (1 in.)
Fresh Berry Sauce
- 2 oz sugar
- 5 ½ oz fresh strawberries, hulled and halved, plus extra to garnish
- 5 ½ oz fresh raspberries, plus extra to garnish
- 1 tbsp lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1208 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Vanilla Ice Cream
12 Std.
Chocolate Mousse
3h 20min
Strawberry Panna Cotta
4 godz. 40 min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3 Std. 30 Min
Thanksgiving Stuffing Meatloaf
1 godz. 30 min
Chocolate Orange Mousse
2h 20min
Chocolate Pudding
1h 20min
Caramel Sauce
1 godz. 30 min
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25 Std. 20 Min
Twice Baked Cheese Soufflés
1 godz. 25 min
Custard
15 Min
Custard (TM5/6 Metric)
15 Min