Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- aceite de oliva, para engrasar
- 4 huevos medianos
- agua, la necesaria para sumergir
- 150 g de espárragos verdes, pelados de la mitad hacia abajo (máx. 14 cm de largo)
- 2 cda de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo, pelados y aplastados
- 1600 g de agua aprox., asegúrese que las bolsas estén completamente cubiertas
-
30
g de jugo de limón amarillo
of 30 g de vinagre blanco - sal, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- aceite de oliva, para servir
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 550 kJ / 132 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 81 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Huevos pochados
25 menit
Alcachofas con aderezo de ajo
1 Std. 15 Min
Huevos suaves (2 piezas)
20min
Huevos duros (2 piezas)
20min
Espárragos con mantequilla balsámica
35min
Huevos suaves (4 piezas)
20min
Solomillo de ternera con puré de camote al vacío TM6
2 godz. 20 min
Pulpo con soya y mantequilla
1 godz. 40 min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40min
Huevos benedictinos
1j
Colas de langosta con mac & cheese trufado
1j
Papas rostizadas TM6
1 Std. 15 Min