Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de queso parmesano, en trozos
- 100 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo
- 20 g de hojas de perejil fresco
- 100 g de zanahoria
- 100 g de calabacita
- 30 g de aceite de oliva
- 400 g de jitomate, en trozos
- 30 g de vino blanco
- 1 ½ cdita de sal
- pimienta negra molida, al gusto
- 500 g de carne molida de res
- 1 cda de orégano seco
Salsa de jitomate
- 200 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo
- 1 zanahoria
- 40 g de aceite de oliva
- 1000 g de jitomate, en octavos
- 10 g de vino blanco
- 2 cditas de orégano seco
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1990 kJ / 474 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 28 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soufflé de huevo con jamón y queso
55 Min
Pastel azteca
1j
Minestrone
45 Min
Pay de atún
1h 40min
Ravioles a la napolitana
50 Min
Empanadas de res
1j 10 menit
Albóndigas de pollo rellenas de queso crema
40 Min
Penne con espinaca y salchicha
30 menit
Pechugas a la reina
35 Min
Papas al horno
1j
Albóndigas en salsa de jitomate
45 Min
Carne de res a la jardinera
40 Min