Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de agua
- 800 g de papas, peladas, picadas (1 cm)
Pasta
- 300 g de harina de sémola de trigo duro, y un poco más para espolvorear
- 150 g de agua
- 5 g de aceite de oliva
- 5 g de sal
Relleno
- 300 g de queso pecorino, cortado en trozos (2-3 cm)
- 1 diente de ajo
- 10 hojas de menta frescas
- 30 g de aceite de oliva
Salsa de jitomate
- 120 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 800 g de puré de jitomate, enlatado
- 1 cdita azúcar
- ½ cdita sal
- 10 hojas de albahaca frescas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2824 kJ / 675 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 71.1 g
- Vetten
- 32.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti alla putanesca
40min
Espagueti con champiñones y tocino
35min
Dumplings de camarón (Xia jiao)
1h 15min
Rollos primavera de camarón con salsa agridulce
1h 15min
Sorbete de manzana, lima y menta
10 Min
Sándwich de huevo duro y paté de alcachofas
25 Min
Pizzadillas
45 Min
Arroz con cerdo a las 5 especias TM6
50 Min
Frijoles al horno con verduras
30 Min
Dulce de tapioca
1 Std.
Pan mediterráneo de romero
1h 55min
Arroz jazmín al vapor con té limón
40min