Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de agua
- 800 g de papas, peladas, picadas (1 cm)
Pasta
- 300 g de harina de sémola de trigo duro, y un poco más para espolvorear
- 150 g de agua
- 5 g de aceite de oliva
- 5 g de sal
Relleno
- 300 g de queso pecorino, cortado en trozos (2-3 cm)
- 1 diente de ajo
- 10 hojas de menta frescas
- 30 g de aceite de oliva
Salsa de jitomate
- 120 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 800 g de puré de jitomate, enlatado
- 1 cdita azúcar
- ½ cdita sal
- 10 hojas de albahaca frescas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2824 kJ / 675 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 71.1 g
- Vetten
- 32.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioles a la napolitana
50min
Tacos de pescado empanizado sin gluten
35 Min
Empanadas de res
1 Std. 10 Min
Buñuelos de calabaza
1 Std. 20 Min
Calas de New Orleans (arroz frito)
1 godz.
Hamburguesa de pollo con pan de nube
45 Min
Sake de pescado al vapor con arroz negro y brócoli
55min
Bollos de pan rellenos de verduras y queso
3h 55min
Hamburguesa de camarón
1 godz.
Macarrones boloñesa
40min
Pasta al pesto estilo italiano con jitomates cherry confitados
30 Min
Pechugas rellenas de manzana y brie
45 Min