![Porchetta al horno con salsa de ciruela Porchetta al horno con salsa de ciruela](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2AF57DAA-723E-479E-8BC1-31C8729C85D4/Derivates/8fdb44cd-eca6-4212-811a-b67ded7f2a1e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de ciruela
- 500 g de ciruela pasa deshuesada, en mitades
- 100 g de vino tinto
- 100 g de azúcar mascabado
- 1 anís estrella
Porchetta
- 2000 g de panceta de cerdo, sin ahumar o pork belly de cerdo
- hojas de tomillo fresco, las necesarias para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 4875 kJ / 1161 kcal
- Eiwitten
- 65 g
- Koolhydraten
- 233 g
- Vetten
- 71 g
- Verzadigd vet
- 26 g
- Vezels
- 62 g
- Natrium
- 17160 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filete de res con salsa de vino tinto
1 godz. 30 min
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1 godz. 10 min
Puré de papas
50min
Lomo de cerdo en salsa de tamarindo
1 godz.
Puré de camote
40 min
Puré de papa y poro
40 min
Porcetta asada con peras y cebolla
12h
Rollitos de roast beef rellenos de mozzarella y jitomate
2 godz. 30 min
Cochinita Pibil Demo
15min
New York con salsa bernesa
45h
Carne molida
35min
Sopa de frijol y hoja de aguacate
8h 50min