Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa choux
- 140 g de harina de repostería
- 20 g de cacao puro en polvo
- 120 g de agua
- 130 g de leche
- 100 g de mantequilla en trozos
- 1 cucharadita de azúcar
- ½ cucharadita de sal
- 4 huevos
Nata montada de maracuyá
- 2 hojas de gelatina
- 300 g de nata (35% de grasa) muy fría
- 30 g de zumo de limón
- 80 g de azúcar
- 150 g de pulpa de maracuyá congelada, previamente descongelada
Cobertura de chocolate
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 50 g de agua
- 50 g de mantequilla
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 256 kJ / 61 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 4.3 g
- Vetten
- 4.5 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 19 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastelitos red velvet de crema de turrón
5h 15min
Focaccia dulce de manzanas
1h 40min
Magret de pato con salsa de soja y mirin (HESTAN CUE)
30min
Brioche danés (Brunsviger)
2h
Fresas con mousse de queso y chocolate blanco (Al vacío)
2h
Croissants de mantequilla (Desayuno con diamantes)
5h 30min
Bombas crujientes de crema
5h 30min
Muffins ingleses rellenos de crema
1h 20 min
Berlinesas rellenas de crema
4h 20min
Cronuts con salsa de toffelate
6h
Mini eclairs de frambuesa
3h
Cremosos de tres chocolates y arena de cacao
4h 20min