Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa choux
- 140 g de harina de repostería
- 20 g de cacao puro en polvo
- 120 g de agua
- 130 g de leche
- 100 g de mantequilla en trozos
- 1 cucharadita de azúcar
- ½ cucharadita de sal
- 4 huevos
Nata montada de maracuyá
- 2 hojas de gelatina
- 300 g de nata (35% de grasa) muy fría
- 30 g de zumo de limón
- 80 g de azúcar
- 150 g de pulpa de maracuyá congelada, previamente descongelada
Cobertura de chocolate
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 50 g de agua
- 50 g de mantequilla
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 256 kJ / 61 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 4.3 g
- Vetten
- 4.5 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 19 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Masa básica de pizza
1 Std.
Gofres clásicos de feria
2h 20min
Paletas de cheesecake
5h 30 min
Frosting de chocolate y mantequilla
10min
Gofres de sartén
45 Min
Berlinesas rellenas de chocolate a la canela
1 Std. 30 Min
Rosquillas glaseadas
1 Std.
Baño de azúcar
5min
Bizcochitos de chocolate rellenos
1h 15min
Bizcochitos puntos de chocolate
1h 40min
Milhojas de chocolate y nata
2 godz. 30 min
Rosquillas americanas (doughnuts)
2 Std. 10 Min