Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 100 g de carotte, coupée en morceaux
- 100 g de poireau, coupé en tronçons
- ½ c. à café de graines d'anis vert
- 3 brins d'aneth frais
- 30 g d'huile d'olive
- 20 g de beurre
- 300 g de filet de colin, coupé en dés
- 80 g de fromage frais, type Madame Loïk
- le jus d'1/2 citron jaune
- 8 feuilles de brick, coupées en deux
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 180.1 kJ / 43 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 1.6 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 91.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Parmentier de lieu noir
1h 20min
Samoussas aux aubergines et lentilles vertes
1h 5min
Riz cantonais, brochettes de crevettes marinées
1h 45min
Pizza aubergine, feta et basilic par Eric Guérin
11 godz.
Samoussas de cabillaud, coriandre, oignon, sauce cheddar
35min
Nems au tacaud et aux légumes épicés
1h
Nems aux crevettes et jambon
1h 5min
Feuilleté tressé au saumon et poireau
45min
Baeckeoffe aux poissons
1h 45min
Samoussas aux légumes
50min
Samoussas au thon
35min
Samoussas de légumes épicés
55min