Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 100 g de carotte, coupée en morceaux
- 100 g de poireau, coupé en tronçons
- ½ c. à café de graines d'anis vert
- 3 brins d'aneth frais
- 30 g d'huile d'olive
- 20 g de beurre
- 300 g de filet de colin, coupé en dés
- 80 g de fromage frais, type Madame Loïk
- le jus d'1/2 citron jaune
- 8 feuilles de brick, coupées en deux
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 180.1 kJ / 43 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 1.6 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 91.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza au saumon fumé
1h 35 min
Feuilleté tressé au saumon et poireau
45 min
Burger de poisson
2 godz. 10 min
Baeckeoffe aux poissons
1 Std. 45 Min
Bars en croûte feuilletée
3h
Tarte fine de poireau au crottin de Chavignol et saumon
1h
Crumble de poisson
1h
Saumon mariné sous-vide et galette de pomme de terre
1h 20 min
Tartelettes aux crabes et crevettes
1h 10 min
Parmentier de poisson au chèvre et persillade
1sa 15 dk
Tarte feuilletée soleil à la provençale
2 Std.
Quiche saumon-épinard-chèvre
1h