Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 100 g de carotte, coupée en morceaux
- 100 g de poireau, coupé en tronçons
- ½ c. à café de graines d'anis vert
- 3 brins d'aneth frais
- 30 g d'huile d'olive
- 20 g de beurre
- 300 g de filet de colin, coupé en dés
- 80 g de fromage frais, type Madame Loïk
- le jus d'1/2 citron jaune
- 8 feuilles de brick, coupées en deux
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 180.1 kJ / 43 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 1.6 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 91.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartine de croissant aux oignons, burrata et jambon
12h 30min
Saumon mariné sous-vide et galette de pomme de terre
1h 20min
Cabillaud à la grecque et boulgour
1h 30min
Tartelettes aux crabes et crevettes
1h 10min
Arancini aux restes de poulet et de risotto
1h 20min
Riz cantonais, brochettes de crevettes marinées
1h 45 min
Boulettes de saumon, tagliatelle et sauce citron-aneth
30min
Burger de poisson
2h 10min
Crumble de poisson
1h
Feuilleté tressé haddock et poireau
1h 30min
Roulé de pomme de terre au saumon fumé
55min
Parmentier de poisson au chèvre et persillade
1h 15min