Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 œufs moyens (53-63 g), froids
- l'eau jusqu'au marquage 1 litre (l)
- 50 g de jus de betterave
- 20 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour les olives
- 2 pincées de poivre de Cayenne moulu
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts et un peu pour la finition
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 olives noires dénoyautées, coupées en rondelles (2 mm)
- 1 brin persil frais, ciselé
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 235.3 kJ / 56.2 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 4.7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 141.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Purée de patate douce, œufs cocotte aux champignons
50min
Doigts de saucisse d'Halloween
1 Std.
Pains aux pépites de chocolat et pralin
1 Std. 15 Min
Tartine de compote et tranches de poires caramélisées avec camembert
30min
Spaghetti au cerveau sanglant
13h 30 min
Pizza fantômes
1h 45min
Tartelette aux carottes et haricots verts
1h 40min
Jus frais de tomate et pastèque
10 Min
Meringues fantômes
3 Std. 30 Min
Jardin de Pâques
2 Std. 25 Min
Macarons lapins de Pâques
48h
Cupcakes cerveau d'Halloween
1h 40min