Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 œufs moyens (53-63 g), froids
- l'eau jusqu'au marquage 1 litre (l)
- 50 g de jus de betterave
- 20 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour les olives
- 2 pincées de poivre de Cayenne moulu
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts et un peu pour la finition
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 olives noires dénoyautées, coupées en rondelles (2 mm)
- 1 brin persil frais, ciselé
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 235.3 kJ / 56.2 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 4.7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 141.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscuits en bâtonnet au chocolat noir
1 Std. 45 Min
Meringues fantômes
3 Std. 30 Min
Momies de saucisses
1h 10 min
Punch d'horreur
20 min
Os en chocolat
1 Std. 45 Min
Plateau apéritif de poissons fumés et gressins
3h
Carpaccio de melon, sauce agrumes-cacahuète
30 min
Pizza fantômes
1 Std. 45 Min
Doigts de saucisse d'Halloween
1h
Salade d'Halloween avec houmous sanglant
1h
Salade de crevettes aux pêches
1h
Torsades au comté et graines de sésame
1sa 15 dk